Vad jag erbjuder

SONY DSC
Personlig Coach Har du kört fast och vill få hjälp med din personliga utveckling och träning! Då har du kommit rätt. Jag skräddarsyr din träning och coachar dig på vägen så att du kan förändra din vardag. Spelar ingen roll om det handlar om vikt minskning, bättre prestation eller elitnivå. Jag anpassar mig efter dig och dina behov. Den personliga coachningen kan se ut på många olika sätt, jag skräddarsyr ett koncept som är unikt för dig och dina förutsättningar.
SONY DSCGruppträning/Lägerverksamhet Lägerverksamhet mot skidåkning och träning i allmänhet. Här kan du själv eller ett gäng anlita mig för att kunna optimera er träning. Kanske behöver du/ni hjälp med teknikträningen på rullskidor/skidor eller vill ha ett inspirerande tufft pass där ni får optimal träning för er kondition. Jag gör många uppdrag på andra orter och träffar gärna er/förening där ni finns.
SONY DSCFöretag Jag håller inspirerande föreläsningar om träning/kost/hälsa och anordnar Kick offs. Här kan vi tillsammans hjälpas åt att hitta ett koncept som passar ditt/ert företag. Jag hjälper även till med att skräddasy en hälsoplan till ditt företag. Allt från en inspirationskväll/dag till en helt komplett lösning för ditt företag. Här är det bara fantasin som sätter gränserna!!
kommunicera-meraNY

Kommunikationsexpert Tillsammans med Claes Lundgren på Kommunicera mera driver vi människor framåt i sin kommunikation med varandra och jobbar med att förbättra dialogen med sig själv och de människor man möter. ”Livet, i en existentiell mening, uppstår i mötet med andra människor. Vi är beroende av varandra från vårt första andetag och hela livet ut” som Claes säger

Stavar

Försäljning Under årens lopp har jag fått många sammarbetspartner och en av dem har jag fördjupat mig mer med. Vauhti är det märke som jag har jobbar med, till stor del av att deras valla är grym och den går sjukligt bra speciellt då det är konstsnö. Vauhti som är ett valla märke i grunden har även stavar, handskar, rullskidor och tillbehör. Jag förser framförallt mina närmaste klienter och föreningar med dessa grejer. Priset är minst 30% under ordinarie pris. Så nästa gång du behöver skidgrejer tveka inte att höra av dig innan.