Livet är en enda stor fundering!

16 mars, 2015

0 Kommentarer

Jag kan inte låta bli att vara som jag är! Jag har vid många tillfällen fått höra att jag grubblar eller att jag tänker alldeles för mycket. Sluta fundera och bara kör. Visst kan jag hålla med om att ofta är det viktigt att köra och inte grubbla speciellt i samband med tävling. DÅ är det verkligen läge att bara köra. Det som gör mig mer fundersam är livet. Livet går ju inte att bara köra. Tänk om det går åt pipan eller mindre bra är det då bra att fortsätta köra eller borde man stanna upp och fundera?

Jag kan väll tycka som så att livet är en väldigt stor fundering. Många beslut som skall tas och framförallt många olika saker att ta ställning till. Jag skulle verkligen inte bara kunna sätta mig och köra rakt fram, MEN och jag menar verkligen MEN jag skulle inte heller kunna sitta bredvid eller ha så mycket teori så jag missar att köra! Då har ju halva grejen med livet gått förlorat.

Att sitta i förarsätet och köra tycker jag att alla, verkligen alla människor skall göra. Det är då jag bestämmer själv vad som skall hända i livet och jag styr så mycket jag bara kan.

Det jag då också blir brydd över är att vi människor så ofta skyller på andra eller andra orsaker som gjorde uppgiften/livet svårt. För det borde ju vara så att har jag gett mig in i leken borde jag leken tåla. Eller vad säger du? Ta tex Vasaloppet. ALLLA verkligen ALLA hade dåliga skidor. Hur kan det komma sig? Betyder det då att 1 eller 2 som hade bra skidor bara gjorde ett bra lopp för skidornas skull eller är det så att de fokuserade på att de hade bra material och gjorde det bästa för att materialet skulle vara bra.

Vi har alltid två sidor av myntet. Själv gillar jag den sidan som gör livet roligt och positivt. Att se den sidan hos allt och alla gör min vardag så otroligt mycket bättre. Så jag säger då det gott folk. Våga fundera och analysera men se till att du hinner mer att köra också. Kom även i håg att är det du som kör så har du två val. Skylla på kartläsaren eller stå upp och berätta att det var du som svängde fel. Våga göra fel för ju oftare du gör det ju mer lär du dig och framförallt kommer du att bli bättre på att göra rätt nästa gång.

 

Det går inte att kommentera längre.