Vilken underbar vecka!

Vilken underbar vecka!

26 juni, 2014

0 Kommentarer

 

Ja vad skall man säga! Jag säger bara tack!!! Även om det är en dag kvar och ett grymt löppass så vill jag passa på att tacka alla härliga juniorer för en grym vecka. Hur kul som helst och jag ser verkligen fram emot att få träffa er igen.

http://webben7.se/artikel/elitlager-skidjuniorer

IMG_8525

Planeringen av lägret kändes helt underbart men samtidigt att ha 28 st bollar i luften kan göra en förvirrad ibland  tur jag har haft hjälp av Emil Gyllrot med att lösa vart vi skall vara. Vill även passa på att tacka Nolaskogsarna, Skogslöparna och Hägglunds orienteringsklubb för hjälpen med kartor.

IMG_8545

Utvecklingsansvarige Lars Sellin var på plats och inspirerade ungdomarna. IMG_8552

Varvsbergs intervaller är magiskt, speciellt från stationen till toppen och 5 gånger. Det kändes som att killarna och tjejerna gillade backen även om den var grymt jobbig och utmanande. IMG_8557

När allt var slut så njöt vi i 2 min av utsikten.

IMG_8559

Häftigt också att få träffa nya och gamla ledare/kompisar på bilden syns Albin Ackerot som jag senast var tillsammans med på läger 2009!

IMG_8564

Jag och Fredrik Uusitalo hade lite annorlunda samling med J-laget. Det blev både alvar lek och en hel del skratt men framförallt blev det lite nya tankar!

IMG_8566

4:20 krosspass med Svergis bästa juniorer gör en helt slut!

IMG_8569

Leka han vi också med på skyttis på onsdag kväll.

Bild läger

Hela Gänget samlat tur att bussen höll både mig och Uusi på taket utan att gå sönder….

 

Det går inte att kommentera längre.