Våga tänka annorlunda

6 november, 2014

0 Kommentarer

Ibland kan livet kännas som en större utmaning än ved det brukar vara. I går kväll hade jag en sådan dag. När man kommer hem sent 3:e dagen i rad och de man älskar inte finns där man själv är då man behöver det som mest är en utmaning.

Jag har absolut inte svårt att vara själv eller ensammen men ibland vill man dela stunder med andra och få berätta det man upplevt oavsett om det är positivt eller negativt. I går fick jag göra 2 helt fantastiska saker först göra skidpremiär på första snön. Den känslan är HELT obeskrivbar, jag brukar jämföra det med ko utsläppet som man gör på våren med kossorna som har stått i ladugården hela vintern. Man studsar runt, hoppar och framförallt åker alldeles för fort! Men det känner man inte av för adrenalinet gör en alldeles hög.

Jag fick även äran att coacha gymnaster i går kväll. Känslan av ett möte med de som är bäst i Sverige i sin idrott är helt fantastisk. Att få vara med och diskutera med dessa tjejer tycker jag är så intressant och utvecklande. De var så underbara och jag måste säga att de är otroligt duktiga på det de gör.

När det inte känns 100 eller att livet är en utmaning väga tänka annorlunda. Jag försöker ofta att se saker på ett annat sätt när det är jobbigt. Det jag menar då är att försöka stå bredvid händelsen och se hur illa eller jobbigt är det egentligen. Självklart är det en utmaning att inte få vara med vem man vill när man vill men samtidigt får man då lyfta fram de grymma saker man har fått varit med om.

Min bäste vän Claes sa till mig en gång leta efter det som har varit bäst oavsett tillfälle eller tidpunkt. Den har jag alltid med mig i en jobbig situation. För det kan ju vara så (nästan alltid) att i en jobbig situation finns det något som är bäst!!!

Det går inte att kommentera längre.