TACK Alla!!!

TACK Alla!!!

11 maj, 2014

2 Kommentarer

Oj oj vad skall man säga. Årets ulvöläger blev ännu häftigare än senast. Vilka underbar deltagare det har varit och vad skoj vi har haft. Att se den utvecklingen som alla gör på 5 pass tycker jag är så inspirerande och härligt.

Vädret var inte det bästa på fredagen men ändå fanns det ingen som gnällde. Alla bara älskade att få springa och njuta av varandras sällskap. Lördagens långpass i skuleskogensnationalpark var helt underbart och framförallt utmanande. Trail är speciellt i Högakusten. Det blir som lite extra allt! Att sedan få äta den grymma maten som hotellet serverar efter alla träningspassen är ett privilegium. Jag älskar god mat men måste medge att helgens mat har varit det bästa jag någonsin har ätit. Att få njuta av 2 – 4 rätter varje måltid är bara så helt otroligt och gott. Kockarna levererade så mycket mer än vad vi kunde drömma om. Jag säger bara stort tack till ALLA inblandade i maten!

Några bilder följer nedan men det är så otroligt svårt att beskriva hur det var. Jag kan bara säga som så att i September kör vi igen och då kan även du som missade det denna gång hänga med. Upplevelsen, utmaningen är enorm. Tack igen för ni som hängde med.

IMG_8205

Storslagen natur är det i Skule! Att springa upp mot slåtterdalsskrevan och titta ner över havet är en känsla och upplevelse som är svår att beskriva.

IMG_8224

Skånska turister! eller är det Caroline? svår fråga…

IMG_8228

Självklart han vi med 2 föreläsningar och en masas diskussioner och funderingar under helgen. Det mesta inom träning och löpning bearbetades men det blev även en hel del andra inslag. Roligt då deltagarna är engagerad.

IMG_8229

Maten är och var helt magisk, svårt att beskriva det med en bild men vi NJÖT :-)IMG_8238

Söndagsmorgonen vaknade vi upp till denna vy då vi drog upp gardinen, en vy som var obeskrivlig och alldeles underbar.

IMG_8232

Sista passet avslutades med intervaller och självklart joggade vi då även upp till toppen på lotsberget så vi kunde njuta av utsikten. Jag tackar Anna Sjöblom för foto hjälpen.

2 Kommentarer

  1. Eva-Karin Öhman säger:

    Det var en helt fantastisk helg! Jättebra upplägg med de olika typerna av löppass som var både utmanande och utvecklande och underbar miljö att springa i. Inspirerande och proffsiga ledare som bjöd på sig själva och gav personlig feedback och pepp till alla under passen. Dessutom kanonfint boende och vällagad, lyxig och överraskande mat. Jag säger bara: Är du det minsta löpintresserad, Missa inte chansen att uppleva Löpläger på Ulvön!

  2. Caroline säger:

    Jag tror att det är en skånsk turist.

    Tack för fantastiska dagar. Ev måste jag följa med i september igen. Behöver bilder i höstfärger också
    Kramar