Tack 2014 det var MAGISKT!

Tack 2014 det var MAGISKT!

29 december, 2014

0 Kommentarer

Oj vilket fantastiskt 2014 det har varit! En massa härliga minnen blickar jag tillbaka på och njuter en hel del. Det häftigaste rent upplevelsemässigt är helt klart OS i Sochi. Den resan skulle jag göra om när som utan att tveka det minsta. Att få möta alla dessa fantastiska idrottsstjärnor och bo under samma tak är obeskrivbar. En dag när jag stod och skulle ta mat stod Therese Johaug före mig, Marit Björgen efter mig samtidigt kom Martin Fourcade och knackade på axeln och ville ta mer mat. Jag har aldrig känt mig så starstrucker någon gång men otroligt roligt var det. Som skidnörd fick jag allt njuta lite extra.

IMG_7322

Alla dessa möten och samtal jag var med om under den tiden tackar jag ödmjukast över att jag fick vara med om. Leandro Rubero som tog med mig har verkligen gjort avtryck i mitt hjärta. Att vara från Brasilien och åka skidor är inte lätt. Sedan att han dessutom hjälper gatubarn till ett bättre liv genom idrotten och skidåkningen är bara så otroligt stort. Han är i mina ögon verkligen en hjälte som förtjänar all respekt och heder på denna jord. Tänk om fler var som han. Då skulle världen vara ännu lite bättre och finare.

2014 innehöll även hittills den största förändringen i min jobb situation. Tack vare min underbara vän tillika affärspartner så köpte jag ett gym! Alltså vad hände där??? Jag kan bara säga som så att sjukt roligt har det varit och alldeles underbart att få vara med om det förvärvet och ansvaret som det innebär. Mona skall ha ett otroligt stort tack som kom med idéen och tanken på att vi borde göra något tillsammans. Vi kompletterar verkligen varandra och det är jag otroligt tacksam för. Sedan att få sådana härliga människor på köpet som både är personal och instruktörer är så otroligt roligt. Att få vara dagligen med människor som älskar idrott och rörelse förgyller verkligen mitt liv. Mötet med människor som vill utveckla och förändra är ett privilegium.

Skärmavbild 2014-02-28 kl. 14.34.47

2014 har även inneburit nystartade av föreningen 1life IF. Att få vara med och starta upp något som vi inte vet vart det slutar känns bara så spännande. Föreningen är öppen för alla oavsett förutsättningar eller mål huvudsaken är att du älskar idrott och ger 100% av din kapacitet för dagen. Tillsammans skall vi nå de mål vi har satt upp. Tills den 1:a januari kan du vara med och beställa de nya kläderna. Sedan blir det för sent.

Skärmavbild 2014-12-18 kl. 07.09.15

2014 har också varit ett väldigt annorlunda träningsår. Året började så där efter en sen hjärnskakning 2013. Den satte stopp för Vasaloppet och gjorde så jag fick vänta med att träna tills slutet på februari. Efter det kom århundradets bästa sommar med varmt vatten och fint väder. Det innebar alldeles för härliga dagar och sena nätter ute på havet. Hösten har i stället blivit riktigt bra. Så bra så att jag springer lika länge på bandet på idrottsmedicin som jag gjorde då jag presterade som bäst!!!! Hur är det möjligt??? Den frågan har jag ställt många gånger senaste 2 veckorna. Även analyserat testresultatet och tittat på vad som är gjort samt som jag gör annorlunda idag. Här tackar jag dokumentationen som jag har gjort under all tid som aktiv och coach. Uppföljning och utvärdering är A och O för att få framsteg. Och mitt svar blir väll som så att idag har jag hittat men modell som verkligen fungerar bra då man vill få resultat.

IMG_9977

Är du sugen på att utvecklas så är 2015 verkligen ett år då det skall se. Nu skruvar vi upp takten och prestationerna. Hoppas att även du är sugen på att hänga med. Framtiden är alldeles underbar för man har ingen aning om vad som skall ske!

Gott slut och Gott nytt / Andreas

Det går inte att kommentera längre.