Sista veckan med gänget :-(

16 september, 2014

0 Kommentarer

Det är lite vemodigt, denna resa lider mot sitt slut. Det har varit en otroligt spännande resa tillsammans med bästa träningsgruppen och alla duktiga och tålmodiga PT men också en resa på egen hand, för oss alla. I går missbedömde jag tiden lite, skulle enligt Mona köra dubbla pass eftersom jag skulle på en fotosession (tisdag) hela dagen och skulle missa Lottas gemensamma pass.
Kl 9.00 var jag på gymmet, gjorde mitt pass och laddade om för Body Balance kl 11.30. Ser att klockan bara är 10.15… men åhhhhhh! Kände mig ganska starkt efter styrkepasset så jag tänkte att när jag ändå hade tid över kunde jag ju utmana löpbandet igen. 45 min A2 och jag nosade vid A3 några gånger. Detta är helt klart min största resa, det är stort för mig att orka springa i 45 minuter. Jag tävlar ju mot mig själv och har så även gjort förut, skillnaden är att denna gång har det gett resultat! Det är jag evinnerligt lycklig över. Min målbild närmar sig, jag har naturligtvis inte hunnit med att nå mitt mål under dessa tre månader men nu har jag redkapen för att kunna fortsätta kämpa själv.
Tisdag den 23/9 är det dags för det fruktade sluttestet, tillsammans med Mona och Andreas. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är `livrädd´ och jag känner att jag skulle haft lite mer tid på mig innan detta test. Sjukdom, jobb och semester har gjort att man tappat några dyrbara dagar.
Jag märker också att mitt tankesätt ändrats, förut var det lite mer att planera in jobb, vardag och sen träning. Nu är det jobb, träning och vardag. Jag tullar inte på ett träningspass om det inte är så att det är arbete som kommer i mellan. Det känns som om jag har en bra balans nu i mitt liv. Jag har investerat i mig själv och jag har fått utdelning, 45 minuter på löpbandet är belöningen. Kan låta futtigt men för mig är detta en stor vinst.
Veckans schema, 38.
Skiftade dag, måndag och tisdag.
Tuffa intervaller med Mona på torsdag, hon avslutade sitt mail till mig med… Hehehehe! Får en PT verkligen skriva så? Snudd på olagligt tycker jag!
Helgen kommer jag att tillbringa på ett `yoga & pilatesläger´ Arbete och träning :-D Mycket trevlig kombination. Det kommer att finns utrymme för både löpning och A1 promenad.

 

9/15/14 Vilodag  
Ti 9/16/14 Dubbelpass om du har möjlighet. Först aqua 10:00 sen direkt på core med Lotta kl 11
On 9/17/14 Vila  
To 9/18/14 Tuffa intervaller=formtoppning med Mona 18:30  
Fr 9/19/14 Al låg al promenad 0:45  
9/20/14 Löpning 40 min spring hela tiden go go!  
9/21/14 Al låg al promenad 0:45  

 

Jag vill passa på att tacka alla som följt oss och alla uppmuntrande kommentarer vi fått. Alla vi i testgruppen uppskattar detta väldigt mycket!

 

Kämpa, kämpa :-D

 

Med vänliga hälsningar Carola

 

Det går inte att kommentera längre.