Sanningen kommer alltid fram!

Sanningen kommer alltid fram!

2 juli, 2014

0 Kommentarer

Ja då är det snart dax för en av de absolut största utmaningarna som jag har gjort. Sommarprata! Lördag den 5 Juli är det min tur att prata i radion. Det känns grymt nervöst speciellt med tanke på att jag gjorde en inspelning på 61 minuter som de inte har ändrat eller gjort någon omtagning på! Jag var kaxig innan och tyckte att jag kunde göra en direktsändning och så blev det också även om det är en inspelad sådan.

Självklart kommer jag att bjuda på en hel del Magiska ord! Har fått höra av mina vänner att ordet magiskt använder jag ofta. Men samtidigt tycker jag faktiskt att det finns väldigt många magiska saker i livet. Att ta vara på all magi och njuta av den är ju ändå bara så bra och härligt.

Kl 07:00, 11:00, 16:00 samt 22:00 går min sändning av mitt program på radio Örnsköldsvik. Går att lyssna på telefonen vart som i hela Sverige! Jag kommer att prata en hel del om motivation och tankar om hur man kan tänka. Vad som är rätt och fel överlåter jag till dig som lyssnare att avgöra. men kanske får du några tipps och tankar. Mitt mål är att få dig som lyssnare att våga känna och våga tänka lite annorlunda.

Hoppas ni lyssnar. 

Det går inte att kommentera längre.