Men WTF…?!!

Men WTF…?!!

1 september, 2014

4 Kommentarer

Vilken virrpanna har gjort veckans schema? En vilodag? Två A3 pass, varav ett pass tillsammans med Mona och Andreas på torsdag! Det här känns inte alls bra.

Det känns som om ”någon” inte gillar mig så mycket… undra om jag sagt något opassande till ”någon” och denne ”någon” finner det lämpligt att ge igen?  En dag eller på sin höjd två dagar med träningsvärk kan jag stå ut med men detta blir ju 7 dagar med smärta!

Nog fasiken blir det vila på fredag, fosterställning igen i ett  komaliknande tillstånd.

En glad familj över att det är fredag, `fredagsmys´  tillsammans med en, ej kontaktbar Carola. Dom får helt enkelt bara äta tacoskal. Köttfärs och övriga tillbehör är överskattat. Det kommer inte finnas en chans i världen att jag kommer att kunna laga till en middag på fredag. Jag kommer att vara som en urvriden disktrasa, ett vrak, en spillra, `Ozzy Osbourne´ på en av hans sämre dagar.

Inte tar det slut där heller, styrka på gymmet på lördag. Finn fem fel, på en lördag?

Vad är det här för människor, egentligen?

Min enda tröst och förhoppning här, är att dom andra deltagarna i testgruppen har fått ett likadant schema? Snälla säg att ni har det?

Bilden får beskriva min känsla när jag läste mitt schema…

9/1/14 A3 löpning. 2 min intervall/ vila 1 min x 5. Gå 3 min. sedan ett varv till intervall. Avsluta med töj säte och höftböjare
Ti 9/2/14 Grupppass med lotta 12:00  
On 9/3/14 A1 kväll 1:30-2h  
To 9/4/14 A3 backe med Mona/andreas. Ladda med mat under dagen inför löpning!!
Fr 9/5/14    
9/6/14 styrkepass på gym  
9/7/14 A1 när som under dagen  

Ha en bra vecka alla ni andra. ;-)

Mvh Carola

4 Kommentarer

 1. Carola Harnesk säger:

  ”C” Jag ser lite sämre nu på ålders höst så jag trodde först det stod skitful! Googlade på det och nu vet jag vad det betyder. -Absolut :-) Tar med mig din kommentar till intervallbacken på torsdag, kommer att kötta!! :-)

  // C

 2. Eva-Karin Öhman säger:

  -Ozzy ozbourne på en av sina sämre dagar.. Hahaha, jag kan se det framför mig, inte riktigt så man förväntar sig att bli av att träna :)

 3. Carola Harnesk säger:

  Eller hur Eva-Karin?! ;-) Men det går faktiskt bättre och bättre med träningen. Hoppas allt är toppen med dig?