Kris/skada!!!

4 december, 2014

0 Kommentarer

Ja vad skall man säga! Idag vaknar Sverige upp i en kris. Nyval i mars kan det verkligen stämma? Jo det gör ju det. Hela situationen är unik och väldigt annorlunda. Att svenska politiker inte kan komma överens tycker jag är olyckligt. att sedan inte stå för det utan skylla det på varandra tycker jag är ännu konstigare. När det blir en kris så måste man agera.

Liknelsen till idrottslivet är inte så långt borta. Om det uppstår ett akut problem så har jag 2 möjligheter. 1: ta tag i det själv och lösa problemet eller 2: lägga det i någon annans händer. Självklart har svenska folket gjort sin röst hörd och röstat så spretigt så vi har 8:a st partier i riksdagen. Detta medför också att samarbeten över gränserna behövs.

Blir det nu nyval så hoppas jag på att alla i svenska befolkningen går och röstar och att vi tar ansvar över våran röst. Äg rösten och tyck till om hur du vill att Sverige skall styras.

Jag kommer att ta tag i mitt problem själv och äga min skada! Bara jag kan göra något åt det och det skall jag se till att göra.

Det går inte att kommentera längre.