Jobb knarkare!

19 maj, 2014

1 Kommentarer

Ja vad skall man säga, ibland känns det verkligen som att jobbet är mitt liv. Att kunna klara sig utan dessa underbara människor som jag möter inom träningen skulle göra mig mindre hel. Jag njuter verkligen av att få vara med och utveckla och driva individer (bilan till vansinne) framåt. Jag bara älskar den utmaningen att kunna hitta lösningar och förbättringar där oavsett kapacitet eller mål skall utvecklingen vara maximal.

Jag känner verkligen att träning är livet och rörelse är ett måste, att få den endorfinekicken som man får i samband med träning är bara magiskt. Jag har aldrig testat droger (förutom alkohol) och kan aldrig tänka mig tanken att en drog kan fixa den känslan man har då man har sprungit ett lopp eller uppför en backe på ett nytt personbästa. Den känslan som kommer efter att man har mått dåligt en stund är bara så magiskt. Jag kan verkligen rekommendera det. Här är det bästa av allt!!!! Oavsett nivå så kan man uppnå den känslan! för du tävlar ju mot dig själv.

Jag har även börjat att känna en sådan känsla för mitt jobb…. Vet inte om det är hälsosamt eller ej men jag kan verkligen få den endorfinkicken då jag har gjort en grym plan (enligt mina ögon är perfekt) och sedan då adepten har presterat så var det just bättre än någonsin! Den känslan är häftig. Jag har även hittat mitt beroende i det hela… Om det inte går om det är tänkt ja då hamnar jag verkligen med passan i djupa veck och har stora funderingar på vad som kan vara fel. Men så är det väll med alla droger, DET FINNS ALLTID EN BAKSIDA.

Jag vill även påpeka att ni där ute skall våga göra det ni brinner för, våga ta klivet och utveckla er själva och stöta på nya utmaningar. Att vara ensamstående och driva företag är en härlig utmaning, men det viktigaste är ändå att leva just nu och här!

Stäng av allt sätt på Jon Henrik Fjällgren med Daniel´s joik på högsta volym och känn hur din kropp andas. Det är ändå magi på en helt annan nivå!

En kommentar

  1. Ubbe säger:

    Tack för supporten!
    Kan bara hålla med, grymt att nå sina mål och även om det efteråt är ganska tomt en dag eller två så kommer man snabbt på nya spännande mål – så skål för utmaningarnas drog