Hektisk vecka

Hektisk vecka

8 juni, 2014

0 Kommentarer

Det intressanta med träning är ju att kunna träna så lite som möjligt men ändå kunna hålla sig i en sådan pass bra form så att kroppen känns lätt! Det är den känslan som jag söker efter just nu.

Skall jag vara ärlig så går det skitdåligt! Sista 3 veckorna så har jag tränat mer än någonsin (sista året, jag skulle aldrig klara av att träna en 12 pass och 30-35 timmar på en vecka som man gjorde då jag var aktiv) och jag känner mig tröttare och tröttare för varje dag. Skall bli spännande och se hur kroppen kommer att reagera nu i veckan då jag skall köra ett super hårt pass på onsdag för att sedan ladda inför årets händelse URSKOGSLOPPET.Har du inte sprungit det så är det dax. Helt sjukt vackert och alldeles underbart. Sjävklart är det en utmaning för sträckan är 19,7 kilometer och det är nästan 80% bara stig. Men jag lovar att alla klarar av det.

Så nu skall jag sova för att sedan kunna ladda inför i morgon då det blir några nya utmaningar. Någon har tydligen sagt att jag skall prata i radio, JAG måste verkligen sluta att säga JA till allt…. (men kul är det :-))

IMG_8419

Sista hägglundsjoggen blev en succé. Här njuter vi tillsammans med laguppställningen från intersport. IMG_8436

Han även med att fira min son i torsdags. Tänk att 6 år redan har sprungit iväg. IMG_8447

På nationaldagen firade vi både Mona och hela Sverige på Rutberget kl 08:00….IMG_8449

Känner mig grymt stark i överkroppen. Nästan så jag funderar på om tjurnacken håller på att bli allt för stor.

Det går inte att kommentera längre.