Händer så mycket just nu!

Händer så mycket just nu!

21 mars, 2014

2 Kommentarer

Jag har nu haft 2 veckor där jag inte vet om jag jobbar eller drömmer! Att driva 2 företag är klart en stor utmaning men jag bara älskar det. I veckan har vi fått nöjet att presentera framtidsplanerna på 1 life och det känns så otroligt rätt att ta detta steg. Personalen och alla instruktörer känns så helrätt och jag vet att vi kommer att skapa något unikt där alla individer är välkommen som vill utveckla sig själv och sin framtid!

Jag kan inget annat än älska hela denna utmaning som kommer att bli tuff men otroligt inspirerande och roligt. Vi har så många nyheter och jag vill bara skrika ut allt vi skall göra och åstadkomma men tyvärr måste det komma lite eftersom!

Jag kan meddela som så att vi kommer göra Maxtester i vårt nya test rum samt att lägerverksamhet kommer bli en vardag för Nya 1life. Självklart kommer även den vanliga driften att förbättras och där kommer det att komma flera nyheter den närmaste månaden/månaderna.

Jag bjuder på lite bilder :-)

IMG_7716

Affärslunchen idag var något i hästväg! kan meddela att Jessica hade gjort en grym köttfärssås men tyvärr så var det lite väl mycket saker som jag inte tålde i den så jag fick lyxa till det! Jag tackar för äggen de gjorde halva grejen!

IMG_7717

I det nya testrummet finn självklart den mest underbara bild man kan ha när man skall göra löptest!

 

2 Kommentarer

  1. henrik pilvinge säger:

    Härligt!
    Bara att gasa nu!