Gruppens första test…

Gruppens första test…

5 september, 2014

1 Kommentarer

Då var det dags, gruvsamt och nervöst hela dagen. Intervalltest med Mona, samma `mördaridiotskitbacke´igen. Jag minns`delar´ från första gången, den dagen är ett hemskt minne. (2 juli 2014) Jag tog mig upp men jag orkade inte springa hela vägen minns jag. Tio gånger och jag trodde jag skulle dö på kuppen.

 

Lite drygt 2 1/2 månad senare stod vi nu återigen vid samma backe. Den hånflinade åt mig,”Mördaridiotskitbacken” 
 
Mona lyste som en sol, hon kunde knappt så still, man såg på ná hur taggad hon var. Vi andra var lite mer avvaktande men peppad och lyssnade på alla tips, råd som strömmade ur hennes mun. Det var en härlig kväll, solnedgång och vi hade till och med kamoflagemålat oss för att få till den rätta känslan.
 
Vi sprang hela vägen uppför backen, TIO gånger, dessutom sprang vi längre än vad vi lyckades med första gången. Jag fick sådan syra i benen efter tre svängar och tappade både fart och hållningen, (Tänkte svordomar, jag kommer inte att klara det?! :-(  fick lite panik ) Jag gick några steg, det sved i benen och jag andades som en galning. Mona snappade upp detta, drev på mig, påpekade min framåtlutande hållning, tror att hon sa att jag var på väg att skalla backen eller något sådant. Upp med kroppen Carola, luft i lungorna, stora lungor, tipp, tapp i backen. DU klarar det, DU äger backen! Fick kraft och kämpade vidare.
 
Vi nollställde efter tio gånger och sprang sedan ytterligare fem gånger uppför backen. Inte riktigt lika långt som dom första 10 gångerna, men fortfarande längre än den absoluta första gången vi provade denna backe. Jag hade ett riktmärke en liten buske, funkar bra att spy i tänkte jag! Där och då slog det mig, tack, tack, tack världens bästa schemaläggare, `Mattias´Jag har ju VILODAG i morgon (fredag)
Fick lite extra energi och tog mig springandes upp sista gången!
 
VI KLARADE DET! Jag klarade det! Inte i samma tempo som Micke och Eva men jag klarade det!
 
Eva och Micke var grymt starka hela vägen, jag är imponerad och så glad att vara en del av denna testgrupp! 
 
Med dessa rader önskar jag alla en trevlig helg.
Nu ska jag ta vara på denna vilodag. CARPE DIEM!
 
// Carola

En kommentar

  1. Eva säger:

    Du var lika duktig du! Tänk på att de faktiskt sprang ungefär dubbelt så långt som första gången.