Gäst bloggare på Hemsidan!

Gäst bloggare på Hemsidan!

15 juni, 2014

2 Kommentarer

Jag har det stora nöjet att få presentera Carola Harnesk som skall vara med i en grupp på 4 personer som skall testa på ett nytt kort som vi skall erbjuda på 1life med start hösten 2014. Carola kommer att skriva inlägg på min hemsida där du kan följa med både i skrift och bild. Nedan följer hennes första inlägg! Resan kommer att bli grym :-)

WOHOOO – eller HÄLP!

Jag fick nyss det glädjande beskedet att jag är en av 4 utvalda av 1Life.

Vi 4 ska träna 3-4 dagar i veckan i tre månader, under vägledning av personalen på 1Life, med start onsdag 18/6. Vi ska vara på gymmet i tre timmar, så länge har jag aldrig hängt på ett gym. Vad gör man där så länge? Det gör mig lite nervös…

Det skall visst göras någon slags ”helbesiktning” först, bland annat ett pulstest, jag kommer INTE att stå först i kön för få veta mitt resultat!

Vi har alla olika förutsättningar, förväntningar och mål. Min son har irriterande länge påpekat att jag `mystränar´ *fnys*, så för ett bra tag sedan ändrade jag min träning. För de som känner mig, har jag gått ifrån min `myszon´ och lyckats hitta en träningsform som passar mig: Bungypump.

Nu är tanken att jag ska ta träningen ett steg längre. Egentligen är det så här att jag och träning liksom inte hör i hop på något sätt. Trots att jag kämpar med intervaller, styrka, upp och ner, hit och dit så blir det inte så bra; svaga resultat! Jag behöver lära mig att tycka om att träna själv och jag behöver lära mig tekniken. Detta ska jag fixa på tre månader, spännande månader och några gruvsamma.  NU KÖR VI!

2 Kommentarer

  1. Mona-Britt Harnesk säger:

    Kul med en ”träningsblogg” och extra förnöjsamt med en blogg som ser både träning och livet med en befriande portion av självdistans. Det gillas, och det gillas skarpt! :-)

    Hittills har jag aldrig ens kommit på tanken att följa en blogg men nu känns det åtminstone som en möjlighet. Dels så vill jag veta hur det artar sig för er fyra ”hurtbullar” och dels så är jag lite extra nyfiken på hur det går för det något äldre gardet i träningsgänget.

    Tillhör ett sådant garde själv och vill veta om man kan ta till sig träning på ett bra sätt, d v s om det ger resultat och, i så fall, hur snabbt det ger resultat. Träning ska ju inte enbart plåga en stackars otränad kropp (och själ), man ska ju ha trevligt under tiden också. Tycker JAG! :-)

  2. Pingback: Projekt 1 | SofieBerglund.se