Fyspass med Mona!!!

Fyspass med Mona!!!

19 september, 2014

0 Kommentarer

Mona hade fått strikta förhållningsregler av Andreas att inte köra för hårt med oss denna kväll (torsdag) Detta nämner hon i förbifarten under tiden vi i testgruppen värmer upp. Vi joggar lite för att vi ska bli varm, efter blir det lätt jogg en liten bit i barnbacken, glömde jag att nämna att var i Åsbacken..? Hopp åt sidan för att väcka låren och sen sprang vi baklänges uppför en liten bit några gånger.
Jag hörde fel och tror att Mona säger att efter vår uppvärmning ska vi springa hela vägen uppför Åsbacken, upp till toppen och slå i en dörr, vi får INTE stanna!! Jag får liksom inte i hop det hon sa innan, det Andreas sagt till henne. Men… om inte det är att köra skiten ur oss fullständigt, ja då vet inte jag, hur tänker människan?! Det finns inte en chans i hela världen att jag klarar det! Det fattar ju en 3-åring!! Som sagt, jag hörde fel, vi skulle ta oss upp utan att stanna.
Och upp bar det, vi sprang tills det tog helt stopp, maxpuls så det tjöt i klockan. Vi fick INTE stanna, utan `rörde´ oss hela tiden uppför. Mona peppade och vi  slet, hjärtat fick verkligen jobba. Grymt jobbigt! Men vilken känsla när vi var uppe!
Vilken utsikt och vi hann upp så att vi kunde njuta av en fantastisk solnedgång.
Tack Mona, hur galet det än kan låta, vilket häftigt pass!
Vi gick, småsprang ner och avslutade med att köra 10×15 sekunders intervall uppför i sand. Sofie överglänste oss alla sista gången, hon spurtade förbi oss, grymma tjejen! Bra jobbat alla i dag, världens bästa träningsgäng!
Trevlig helg på er!
// C

carola_9999.web

carola_15.web

carola_14.web

Det går inte att kommentera längre.