En annan nivå….

En annan nivå….

29 augusti, 2014

3 Kommentarer

(24 timmar har Andreas och Mona på sig för att anta vår utmaning som vi i testgruppen utförde i går på 1Life :-D )

Något har hänt i vår träningsgrupp, jag kan inte riktigt sätta fingret på det? Vi har alla varit väldigt stöttade och peppande med varandra. -Kom igen, du klarar det. Kämpa Carola, kämpa! Lite så har det låtit. I går körde vi ett tungt styrkepass med Stefan, först rodd i 4 minuter, låter enkelt, det kan jag meddela er… det är det inte! Maxpuls efter ca 1 minut, helt galet. 894 fick jag efter 4 minuter, ett starkt behov av att klara 900 väcktes. Nästa gång….
Efter den ”uppvärmningen” så turades vi om att köra rygg, axlar mm. Det är då jag hörde det…!! Lite som en viskning… Psssssst, ska inte Carola lyfta lite tyngre? 25 kilo blev helt plötsligt 40 kilo, samt en jädra hantel på 3 kilo ställdes på dom redan befintliga vikterna! Vavavavavava? Vad hände här? Jag är chockad, kanske till och med lite kränkt! ”Någon” av dom andra i testgruppen försvann in i rummet där man inte får ha skor på sig och utförde sina övningar, utan närmare övervakning utav Stefan, han som för övrigt hade fullt upp med att höja vikterna för oss andra hela tiden… Hmfr!
Jag namnger ingen… lägger in fyra bilder, ni får själva dra slutsatsen av vilka som fick slita i torsdags och dom som slet lite mindre…. ;-)
carola_2.web
carola_14.web
carola_20.web
carola_21.web
Vi ses nästa vecka på 1Life, ryktet säger att det blir en tuff kommande vecka.
Go helg på er alla!
Vänliga hälsningar Carola

 

3 Kommentarer

  1. Eva säger:

    Men hallå!!! Jag kan faktiskt intyga att jag inte har någon maskin på mitt styrkeschema. Jag har ”bara” pilatesboll och s.k. BOSU-boll som träningsredskap. Förmidligen är detta för att jag är så himla gammal och träningsledningen är rädd att jag ska gå sönder…

  2. Sofie säger:

    Haha! Du är inte gammal Eva, du är nog bara lite mer atletisk och välbalanserad än oss andra som måste stärka upp både här och där ;)

    Ledsen för vikthöjningen Carola, nästa gång får du jäklas med mig ;)

    KRAM till er båda!