”Den första dagen på resten av ditt liv.

”Den första dagen på resten av ditt liv.

25 september, 2014

1 Kommentarer

I går stod Eva, Sofie och jag återigen öga mot öga med Andreas Domeij. Dagen var här, det fruktade sluttestet. Tror att vi alla hade ett rejält pulspåslag redan innan vi klev upp på bandet. Tänk om det skulle visa sig att jag hade rätt angående mina farhågor, dom jag hade när jag första gången klev in på 1Life för 3 månader sen. Tänk om det Ä R  slaktbänken som gäller för mig, ändå?!
Det visade sig att så var inte fallet, testet gick bra!! Puhh! Vi har följt våra scheman, tränat, slitit och kämpat, var och en för sig och tillsammans i grupp.
Detta har givit resultat enligt Andreas och Mona. Jag anade en liten tår i högra ögat på Andreas och Mona hoppade upp och ner av förtjusning och dokumenterade allt! (Okej, lite överdrivet kanske ) Men glada var dom, vi fick några testresultat och lite utförligare information om vad siffrorna egentligen betydde. Allt kommer att sammanfattas när Micke utfört sitt test (torsdag)
Jag nollställer här och nu och börjar om med dessa schemaveckor som jag tidigare fått tilldelats mig. I december ska jag återigen göra ett nytt test. Mått och vikt vill jag inte veta förrän i december. Hoppas det blir en fin julklapp ;-)
Vi kommer fortsätta att göra några pass tillsammans i månaden, vi i testgruppen, mina nya vänner :-) Det känns jätteroligt.
1000-tack till den bästa personalen på 1Life, för denna fantastiska resa!
Nu blir ni inte av med oss :-)
Kram från Carola, Eva, Micke och Sofie!
carola_2.web

 

En kommentar

  1. Sofie säger:

    <3 Fina du! Ser fram emot många fler träningspass tillsammans!