Då kör vi igång på riktigt!

Då kör vi igång på riktigt!

28 februari, 2014

0 Kommentarer

Ja vad skall man säga, allt känns väldigt bra just nu. Annonsen i tidningen 7 har blivit riktigt bra och vi känner verkligen att vi har hittat något som kommer att ge avtryck den närmaste tiden på 1life. Jag och Mona kommer att jobba stenhårt för att ALLA våra medlemmar skall få en grym upplevelse när de tränar där 1 life eller domeijs.se är med.

Att få människor att röra på sig tycker vi är otroligt viktigt och roligt. Sedan skall man självklart göra det på bästa sätt och rätt sätt! Att träna fel är väldigt onödigt och framförallt kan det vara ohälsosamt. Jag hoppas att många av er som läser detta kollade på Vetenskapens värld i måndags. Otroligt intressant och kanske kan det slå lite hål på vissa bitar inom träningen. Har du ej sett det kan jag varmt rekommendera länken här Klicka

Kul att se hur viktigt det är att alltid röra lite på sig! Självklart är det viktigt att köra hårt också men ofta räcker det att ta en promenad till affären, jobbet eller grannen i stället för bilen. Jag hoppas verkligen att alla människor börjar att tänka på den lilla motionen som man kan göra i vardagen.

1 Life

Det går inte att kommentera längre.