Bästa träningen någon sin!

10 april, 2014

0 Kommentarer

I tisdags var det en sådan där stund som bara är magiskt. Jag har ett samarbete med Charlotta Alavaara som är naprapat. Det samarbetet innebär bl.a att hon och jag har världens skönaste dialoger. I Tisdags eftermiddag skulle vi ses för att träna. Det intressanta här var att jag tog cykeln för jag hade lite hosta och tänkte spara lite på krutet, Charlotta såg det som att äntligen kunde hon få springa i fri fart!

Passet började som vanligt med en skön uppvärmning i denna uppvärmning började Charlotta berätta om den senaste utbildningen hon hade varit på. Diskussionen blev så intressant så efter 50 minuter insåg vi att uppvärmningen hade blivit lite väl lång! Vi bestämde oss för att fortsätta värma upp och prata :-)

Visst är det underbart då passionen för träning/skador tar över och 2 st nördar får prata om olika möjligheter med träning. Jag tackar ödmjukast för att jag fick följa med i tisdags och jag ser fram emot att utveckla samarbetet ännu mer. Tro när vi skall springa igen? Måste bli snart!

Det går inte att kommentera längre.