Alltså kan man se ut så här?

Alltså kan man se ut så här?

4 juli, 2014

3 Kommentarer

Kl 06:15, på tom mage, begav jag mig ut för att bygga kärl och förbränna fett.  AI-pass = 110-130 i puls. 45 min. Frukostfantast som jag är ska det nu bli ljuvligt att äta fil, jordgubbar, blåbär och lite granatäpple. Till det en stor kopp kaffe, ett ägg och juice ute på altanen! 

 
Det är mycket ”surr” från alla ledare, sug in naveln mot ryggen! Har ni provat? Inte helt enkelt. Sen ska man sänka axlarna, skjuta bak skuldrorna, inte svanka, dra tillbaka hakan vilket leder till en oönskad dubbelhaka. Höftböjaren ska vara i rätt läge vilket ser jättekonstigt ut i profil, sträcka på sig ska man, andas in genom näsan och ut genom munnen och upp med blicken. Nu i torsdags var det inget undantag utan samma mantra. Fick uppmaning om att dessutom sträcka på nacken lite, ”så att man ser lite förvånad ut” ??
 
Jag testade allt detta nu i morse innan jag skulle bege mig ut på min AI runda.
Men snälla nån…!!! Jag tror så här, att personalen på 1Life helt enkelt inte har alla gafflar och knivar i besticklådan…?! Titta hur jag ser ut? Man kan inte vistas bland folk och se ut så här…?! Jag får känslan av att dom driver med mig? Kan det vara så…?! ;-) 
 1life_6
Önskar alla en underbart solig helg. Njut av nuet!
 
Mvh Carola 

3 Kommentarer

 1. Eva-Karin Öhman säger:

  Hahaha. Jag är övertygad om att deras i hemlighet största nöje är att driva med folk ;)

 2. Pingback: Kom till 1life | SofieBerglund.se

 3. Mona-Britt Harnesk säger:

  Att läsa det du skriver i loggen är en högpoängare och förgyller vilken dag som helst. Helt fantastiskt skrivet; du är en hejare, dotra min!

  En hejare är du även i spåret, i bassängen eller vars än du befinner dig; alltid på G, alltid beredd att ge 100 % och alltid med ett leende på läpparna. Nåja, åtminstone mellan varven, så att säga…

  Och om nu era ledare på fullaste allvar påstår, och dessutom på fullaste allvar vill få er att tro på det de påstår, nämligen att man ska se ut så där, ja du, då ska man nog göra det. ;-)