Vilken underbar fredag.

Vilken underbar fredag.

27 juli, 2013

0 Kommentarer

Ja vad skall man säga gårdagen var en sådan där dag som man bara vill ha varje dag som kommer. Jag fick förfrågan för ett tag sedan att hjälpa en nystartad förening i Husum med deras nya utegym. Min funktion i det hela är att hjälpa till med övningar och göra olika svårighetsgrader för de som vill träna. Viktigt att träningen är rätt och att övningarna utförs rätt så man inte blir skadad.

Hela iden kom från 3 st mammor som bestämde sig för att göra träningen roligare i Husum. De fixade och trixade så nu har de byggt ett gym för 500 000 kr. Helt sjukt imponerande och otroligt jobbigt. Jag kan meddela att den 11 Augusti kl 14:00 kommer det att invigas med Tävlingar i gymmet samt löptävling runt Husum. Hoppas många av er som läser dyker upp och utmanar mig!!

IMG_4646

Går att göra så många olika övningar.

IMG_4649

Det passar ung som gammal.

IMG_4829

Så här såg det ut i går då vi knäppte kort på övningar.

Efter dagen i Husum blev det en snabb färd ner till Järved för att få träffa min underbara kompis Claes Lundgren. Jag säger bara att man skall vara rädd om sina vänner. Han tog med mig på en helt underbar resa till Ulvön där vi åt super god middag och fick prata och planera inför hösten. På vägen hem han vi även förbi Trysunda där vi fick avnjuta en underbar Ananasjuice innan skutan styrde hemåt på spegelblankt vatten. Kändes som att båten skar i mjuk smör då vi gled fram i 30-35 knop. Ja vilken dag och vilken energi man får av alla underbara människor man möter.

IMG_4834

Ulvön från sin absolut bästa sida.

IMG_4853

Trysunda var grymt också.

 

Det går inte att kommentera längre.