Vilken helg!

Vilken helg!

4 mars, 2013

0 Kommentarer

Vasaloppet är bara så underbart. Har du någon gång funderat på att delta eller att åka och uppleva det på plats så tycker jag att det är på tiden att du gör det NU. Stämningen och inramningen är helt magiskt. Att se 14000 människor på startlinjen och se hur luften vibrerar ovanför dem är helt underbart. Jag kan lova att nästa år kommer jag att åka så länge jag ej skadar mig igen!

Gårdagen gick helt ok för Fredrik Byström och Helsinke Ski Team. Vallan fungerade fint för alla grabbarna oavsett om man valde swix 0-60 eller Vauhti pulvret. Enda problemet var väll att grabbarna blev trötta på slutet när det skulle avgöras. Placeringarna blev 34:a, 35 och 37:a. En bra laginsats men tyvärr ej den topp vi hade hoppats på. Men å andra sidan för 3 veckor sedan visste inte Fredrik om han skulle kunna åka med tanke på sjukdom.

Jag vill även passa på att gratta Johan Olsson i dubbel bemärkelse! Först Johan som jag coachar och som blev 1909 på Vasaloppet. En grym insats som innebar medalj och led 3 till nästa år! Stort grattis och du har gjort ett mycket bra jobb från i fjol. Sen vill jag även gratta Johan Olsson som solo åkte på VM 5 milen. Det är det sjukaste jag har sett och helt magiskt. Hans diagonalteknik är så underbar att se och riktigt ögongodis. Tack för att du är så sjukt grym.

Nu blir det till att vila i 2 dagar innan JSM i Örnsköldsvik börjar. Där kommer jag att vara Speaker. Så vill du höra min ljuva stämma besök skyttis på On, To, Lö och Söndag!

Det går inte att kommentera längre.