Vilken fantastisk helg.

Vilken fantastisk helg.

18 augusti, 2013

0 Kommentarer

Ja denna helgen gick i inspirationens tecken. Så otroligt skoj och lärorikt har det varit. Jag fick den otroliga möjligheten att få följa med mina gamla arbetskollegor ner till Stockholm för att springa Midnattsloppet. Lite ångest har jag haft med tanke på att jag ej har sprungit 10 km och asfalt sedan jag slutade att tävla samt efter mina 2 höftoperationer.

Tävlingen visade sig vara en helt underbar folkfest där jag fick vara en av 30 000 som löpte runt på söder i Stockholm. Jag fick nöjet att springa en bana som var helt magisk. Många härliga kurvor och minst 20 st ställen där det spelades musik. En backe var bara belyst med marshaller, lite skumt för ögonen blev det men en helt magisk känsla i kroppen blev det. Jag startade lite längre ner i startfältet än vad jag borde så jag fick en lite ryckig resa men samtidigt fick jag springa om flera och det gjorde att känslan var att nu blir det en tid som är 31 minuter. TYVÄRR blev det 40:26…. Helt ok med tanke på omständigheterna.

Förutom att prestera blev det en del god mat och många skratt. Även en ny företagsbil. Känns helt rätt att byta till en miljöbil då natur och miljö alltid har lega mig varmt om hjärtat. Måste även passa på att berömma Storstadsborna, jag fick ett grymt bemötande av de jag köpte bilen (Jan och Ulrika) och alla andra människor jag mötte. Så kul att gå runt och få bra bemötande av de människor man hejar och ler mot. Sverige är bara så fantastiskt.

IMG_5148

Många människor var det …

IMG_5154

Underbar fest vid målgången

IMG_5157

Som sagt trodde jag hade gjort 31 men icke då…

IMG_5162

Ni får passa er då denna dyker upp i backspegeln då är bråttom till nästa träning!

 

Det går inte att kommentera längre.