Vasastafetten avklarad!

Vasastafetten avklarad!

25 augusti, 2013

0 Kommentarer

En kille sa till mig att man skall umgås med människor som ger en energi och förgyller livet. Denna helg har gått helt i den stilen. Att få vara med dessa tokiga och roliga människor från Ljusdal är ett privilegium. Familjen Stål som jag bodde grannar med då jag var liten hade fixat i ordning allt och förberett in i minsta detalj. Jag och Emil (som också är från övik) kunde bara åka med och bli servade hela helgen. Att springa själva tävlingen må vara en del av målet med absolut inte huvudmålet eller det som gör resan så underbar. Jag kan meddela att allt runt om kring förgyller och framhäver själva tävlingen, ta t.ex. alla sköna människor som finns i laget och runt om, de bidrar med så mycket energi så tävlingen blir på en helt ny nivå. Alla sköna kommentarer och roliga vitsar gör att man har ett leende på läpparna hela dagen och känner hur energin växer.

Nedan följer lite sköna bilder på stafetten och jag kan varmt rekommendera alla att vara med nästa år. Vi sprang mix klassen och blev 8:a. Nästa år då blir det topp 6 eller?

IMG_5247

3:e sträckan tog jag hand om men tyvärr ingen bra dag i löpspåret. Bara att bryta i hop och träna mer! Tydligen är man inte 22 längre!

IMG_5216

Vatten är gott då det är varmt

IMG_5220

Emil gjorde årets förbättring med 32 minuter på sin sträcka! Kan det vara så att han sprang fel i fjol!?

IMG_5225

Första och sista sträckskillarna förenade innan målgång

IMG_5236

Snabb mat till snabba personer!

IMG_5241

Nöjda deltagare

IMG_5246

Efter målgång blev det bad i siljan! Obligatoriskt.

 

IMG_5256

På kvällen blev det lagfest som sig bör. Ännu en gång levererade Ljusdal och Järnvägs. Vänta ett år till nästa gång känns alldeles för länge. Nä vi måste hitta på en egen stafett tror jag så vi kan ses snart igen och leka lite.

 

Det går inte att kommentera längre.