Underbara Skåne och Lund levererade!

Underbara Skåne och Lund levererade!

29 oktober, 2013

0 Kommentarer

Ja vad skall man säga, att vara jag har varit helt magiskt den senaste tiden. Som coach är man helt beroende av sina adepter, företag och samarbetspartners. Jag vill passa på att tacka alla för att jag har fått möjligheten att kunna hålla på med det jag gör. Utan er hade jag aldrig fått uppleva det jag har gjort samt fått lära och utveckla mig till den jag är idag.

Helgen som var tillbringade jag i skåne och då framförallt i Löddeköping. Urban (en kille som jag fick kontakt med för ett år sedan) har styrt upp 2 st rullskidsläger i Lund nu under hösten. Det senaste var i helgen och jag säger bara vilken underbar plats att få vara på och åka rullskidor. Hela lägret blev väldigt lyckat med bra väder och mat samt grymma deltagare som suger ur all information de bara kan. Jag har mött många olika individer under åren men dessa skåningar är otroligt nyfikna och lyhörda på just träning, kost, teknik och utveckling av sig själva. Helt enkelt ett stort privilegium för en coach att få coacha dem.

Jag längtar redan tillbaka och hoppas verkligen att det planerade Snölägret kommer att bli av i Januari. 8 pass rullskidor skall kompletteras med 5 pass på snö och efter det kan jag lova att alla kommer åka under 5 timmar på vasan! Definitivt rent visuellt.

Så någon som är sugen på ett snöläger i Skåne/Småland så är det bara att hojta till. Nu kör vi!!!!

IMG_6068

Fredagsmorgon på ängarna ut mot barsebäck

IMG_6074

Urban levererade

IMG_6101

Lördagspasset startade på bästa sätt

IMG_6109

Solen i ögonen är underbart!

IMG_6116 - version 2

Det finns berg i Skåne

IMG_6119

Sprättande är jobbigt!

IMG_6123

Pass 3 på lördagen blev styrka

IMG_6131

Söndags utsikten blev Öresundsbron

IMG_6138

Kolla killen längst upp!

IMG_6143

Lagbild med magisk utsikt, Danmark syns i bakgrunden

IMG_6149

17 grade och sol är inte helt fel

IMG_6150

Nu åker alla skåningar diagonal!

IMG_6154

 

Nästa marknad Danmark!

 

Det går inte att kommentera längre.