Tack Storhogna för denna gång

Tack Storhogna för denna gång

6 augusti, 2013

0 Kommentarer

Vad skall man säga. En underbar vecka har det blivit med många skratt och en hel del svett. För min egen del har det varit sjukt givande och lärorikt att både få vara med alla dessa duktiga och grymma juniorer samt få möta ledare och tränare från andra håll i Sverige. Sammanhållningen har varit enorm hos alla 120 ungdomar. Att se hur de kämpar och krigar är en fröjd för ögat och hjärtat mitt.

Vädret har varit super och förhållandena har varit grymma. Vill passa på att tacka Anders Byström som är förbundskapten för Juniorerna. Att få möjligheten att följa med på ett sådant här stort läger ger inspiration och erfarenhet att jobba vidare och ta coachandet till nya höjder.

Lägret avslutades med 2:56 krosspass Rullskidor skate + rullskidor klassist på måndag förmiddag, Eftermiddagen blev det till att köra buss för mig medan halva gänget körde Orientering. Lägret avslutades på tisdag med myrmästerskap. självklart blev det lite blött… jag är riktigt nöjd att jag han springa undan och snabbt hem så jag slapp ligga unders i högen av 120 ungdomar. Förstår inte varför alla ville blöta ner mig!

Jag hoppas verkligen att jag kommer vara speaker fler gånger i mitt liv, efter en vecka på läger så får man reda på en massa härliga uppgifter hos olika blivande stjärnor. Jag kan lova att hämnden är ljuv!!!! :-)IMG_4970

Skönt skidgångspass

IMG_4976

Grymma lekar

IMG_4982

IMG_4980

Go fika med en grym kille ser fram emot nästa gång.

IMG_4986

Avslutade med blöt blöt blöt myr….

 

Det går inte att kommentera längre.