När träningen är som bäst

När träningen är som bäst

3 april, 2013

0 Kommentarer

På vårkanten kan träningen bara vara sådär underbar som den kan. Snön är hård och gruset börjar att komma fram. Sen att vädret är helt magiskt gör det ju inte sämre. Själv har jag hunnit med att träffa 2 st nya adepter och gjort en del egna pass efter påsklovet. Så underbart att få springa lite men jag kan lova att dagens intervaller på skyttis kl 07:50 var magiska. Nästan helt själv på spåret med perfekta förhållanden och lite grövre kristaller (som gjorde att det gick lätt) gjorde så att jag kände mig riktigt snabb! Nästan så man blev sugen på att tävla, men efter 7 st intervaller så inser även jag att min prestation ej (tyvärr) är som den en gång var.

Han även med att coacha Jenny idag. Hon fick pumpa på hårt med löpintervaller och olika övningar i intervallerna. Hon tycket det var skoj men såg lite trött ut efteråt! Men som sagt vädret var väldigt bra.

Då det är så här fint väder så får man passa på att skynda sig hem och coacha sina barn också…. Det blev nydragna spår på åkrarna och vi han i alla fall med 3-4 kilometer skidor innan det blev middag. Jag kan meddela att sonens skidor var mycket bättre fäste än mina!

IMG_2849

Liam som stakar på, syrran strax efter!

IMG_2820

Lite styrka är aldrig fel

 

Det går inte att kommentera längre.