Kraftig Hjärnskakning!

Kraftig Hjärnskakning!

29 november, 2013

0 Kommentarer

Ja vad skall man säga, stjärnan är framme och fixar så att ambulanspersonalen har något att göra…

I måndags skulle jag och Mona åka till nyöppnade bruxgym och leka lite. Tanken var att testa nya gymmet och snacka lite med Patrik som har hand om det. Gymmet var grymt och vi var som små barn på julafton. Jag måste bara säga att det är sjukt fint där och riktigt bra maskiner och redskap. Det var så kul så att jag var tvungen att testa armgången en gång till. Självklart ville jag hoppa med båda armarna samtidigt och vad händer då! jo jag tappar taget och faller ner och slår baksidan på huvudet så illa så att armarna domnar bort och jag blir helt groggy. Som tur är reagerar hela gymmet och säger åt mig att vara stilla.

IMG_6380

För att vara helt säker ringer Patrik efter ambulansen och de kommer på studs. Det blev stödkrage och fastspänd i 5 timmar.

IMG_6378

Då de väl hade röntgat skallen och nackkotorna och uteslutet blödning samt skada på nacken så fick jag åka hem. Skönt tycket jag och gjorde mat. Det tog ungefär 2 timmar sedan small det till och jag fick värdens huvudvärk och det bar i väg till sängen. Halva tisdagen blev också på sjukan innan onsdag och torsdag blev sov dagar….  Idag (fredag) är första dagen som det ändå känns ok men jag är otroligt trött. Jag antar att jag borde vila och ta det lugnt nu så det blir till att göra som de säger.

IMG_6379

Men nu vet jag snart också hur man skall rehabilitera sig efter en hjärnskakning… Vad har jag egentligen inte provat på!?

Vill tacka Patrik på brux för snabba ryck och det var ej fel på utrustningen, ibland blir det bara inte som man har tänkt sig….  (klantig)

Det går inte att kommentera längre.