Klart det bästa lägret någonsin!

Klart det bästa lägret någonsin!

16 september, 2013

3 Kommentarer

Har funderat länge på hur jag skall kunna sammanställa lägret som var på ulvön i helgen. Jag får helt enkelt beskriva lite från varje dag. Hoppas ni får en helhetsbild och att ni blir inspirerade att löpträna. Jag kan även redan nu meddela att ett nytt läger kommer att bli av i Maj och som det ser ut nu blir det den 9-11 maj, Upplägget kommer att bli det samma som detta och vi ser fram emot löpsugna människor som vill utvecklas i en unik miljö. Tänk på att platserna är begränsade så är du/ni sugen tveka inte att säga till redan nu så får du/ni förtur innan vi öppnar upp för anmälningarna inför nästa år.

Lägret såg ut som följande.

Avgång från Köpmanholmen kl 15:20. kl 18:20 sprang vi av båten vid fjären och började direkt vårt första pass. 30 min senare var vi uppe på vår första topp.

IMG_5584

Utsikten var magisk och vädret helt underbart.

bild22

Lite tekniksnack då vi väl var på toppen.

IMG_5587

IMG_5591

Efter passet blev det en 3 rätters middag på Hotellet och det var en enormt skön känsla att få krypa ner i de sköna sängarna.

Lördagsmorgonen började med en båttur till Skuleskogen där vi hoppade i land och började vår upplevelse resa som varade i 2 timmar och 47 minuter. Några av deltagarna distanspersade och tidspersade.

IMG_5606

IMG_5625

bild

IMG_5622

Efter passet i skuleskogen blev det en inspirerande föreläsning med Mona om hur det känns att springa 84 km tävling! Jag måste medge att hon allt är lite tokig men helt fantastisk också! Eftermiddagen fortsatte sedan med löpanalys och löpstyrka samt en del löpskolning. Tror att deltagarna tyckte det var lite speciellt att se sig själv på film men väldigt lärorikt. Efter åter en god 3 rättersmiddag så blev det ett nytt teoripass med inriktning på idrottsfysilogi och hur man bör träna.

Söndags morgonen startades med en morgon jogg där vi bara njöt av soluppgången. Efter joggen blev det en strech på bryggan innan det blev frukost på hotellet.

Skärmavbild 2013-09-15 kl. 22.17.21

IMG_5666

Efter frukosten blev det sista passet och löpintervaller. Vi körde 3 st olika block intervaller. Allt för att deltagarna skulle få testa på de olika farterna och hastigheterna. Det går ju att springa intervaller på så många olika sätt. IMG_5689

IMG_5702

IMG_5706

IMG_5718

IMG_5722

Lite trötta blev deltagarna men sjukt roligt var det. Självklart han vi med en avslutningsbild där Ulvö hotell fick finnas med i bakgrunden. Så är du/ni sugna på att löpträna kan jag varmt rekommendera Ulvön och vill du göra det i grupp så är det den 9-11 maj 2014 som gäller. Då kör vi igen!

IMG_5730

3 Kommentarer

 1. Peter Vestin säger:

  En mycket inspirerande och lärorik helg. Bra upplägg och kunniga ledare.
  Å tack för träningsvärken. :)

  // Peter & Birgitta.

 2. Karin Sellgren säger:

  Tack för en fantastisk helg full av upplevelser, ny kunskap, inspiration och härliga löppass!

  /Karin

 3. Mona säger:

  Tack själv ni underbara deltagare! Jag blir varm i hela hjärtat. Spring varierat, ha kul å drick vatten (måste jag väl säga). Ha en härlig höst/vinter så syns vi förhoppningsvis i maj.