JSM hela dagen med sprint på schemat.

JSM hela dagen med sprint på schemat.

7 mars, 2013

0 Kommentarer

 

 

Idag har det varit en sådan där underbar dag med en massa härliga framgångar och grymma prestationer. Jag slutas aldrig att imponeras av framfarten hos juniorerna. Sjukt skoj att se hur de plockar fram det där lilla extra när det behövs som mest. Idag har några satt speciella avtryck och en av dessa är Lukas Johansson som blev 2:a i H17-18. Han var slug som en räv idag och körde helt fantastiskt utför och hittade positioner som jag är avund på. Det såg så lätt ut och enkelt när han körde förbi i utförsbackarna. Han fick dock ge sig mot dagens och kanske veckans gigant Marcus Fredriksson från Lycksele som tog sitt andra guld av 2 försök. Grym kille som har lovat att vi skall göra segerintervju även på lördag! Jag ser fram emot det! Jonna Sundling verkar vara från en annan planet. Att vinna kvalet med 4,5 sekunder och sedan köra ifrån alla både i kvarten, semin och finalen är sjukt imponerande. Ja vad kommer det att bli av henne som senior.

Vi har även 2 st hemma hopp som gjorde grymma insatser, det är Jackline Lockner fån Nätra (tävlar för Graninge) och Simon Lagesson från Hägglunds. Båda fick med sig en fin 3:e plats och det kändes och syntes hur glada de var över bronset. Sjukt kul att få ta det på hemma plan och spännande att se deras utvecklingskurva. Båda har ett år kvar som junior.

Jag längtar redan till på Lördag då det är skiathlon och söndagens stafetter. Skall bli sjukt roligt att få följa med och se dem prestera.

IMG_2546

Egen person men mikrofånen i högsta hugg

IMG_2549

 

Pallen i Damer 17-18

IMG_2559

Sjukt nöjd Jackline Lockner som 3:a i Damer 19-20

IMG_2566

Bättre skidförhållanden får man leta efter

IMG_2570

Prispallen i Herrar 17-18 Tufft heat

IMG_2573

Pallen i Herrar 19-20 observera Simon Lagesson som 3:A!

IMG_2575

IMG_2576

Nöjd Simon slutade på en fin fin 3:e plats.

 

Det går inte att kommentera längre.