Inte för att skryta….

Inte för att skryta….

27 mars, 2013

0 Kommentarer

Ja helgen som var har varit magiskt. 2 grymma saker fick jag uppleva. först att få vara i Åre och njuta med Helsinge Ski samt att få ett samtal från Ester. Ester är en fantastisk tjej som tävlar i slalom. Jag började att jobba med henne för 9 månader sedan och har haft fantastiskt roligt då vi har kört. Ester är en ambitiös tjej som tror på sig själv utan att vara kaxig. Jag skulle lätt sätta en slant på henne i framtiden. I helgen hade hon en av sina riktigt stora tävlingar ”Lillavärldscupen” en final där de allra bästa åker!

Resultatet blev i utklassningsstil speciellt på Lördagens storslalom. Ester vann med 1:95 sekunder och det är evigheter i Storslalom. Det grymmaste är att hon även ledde på Söndagens slalom men körde ur i slutet på andra åket. Jag gillar då man satsar. Allt eller inget det är så jag vill ha det. Så jag säger bara Nästa gång Ester då blir det en dubbel!!!

 

När helgen är slut brukar det bli Måndag. Så blev det även denna vecka för mig men inte var det slut på prestationerna då! Frida gjorde sitt halvårstest och hade förbättrat tiden på löpbandet med 46% samt sänkt sin puls på samma nivå med 23-33 slag beroende på vilken nivå hon sprang på! Helt sjukt bra och en grym resa har hon gjort. Imponerande att se hur en individ som ej tränar 10 pass i veckan kan göra grymma resultat bara man vill och tränar rätt.

IMG_2744

Jag lovar att hon var mer trött en stund senare.

 

Det går inte att kommentera längre.