Husums Utegym levererar.

Husums Utegym levererar.

13 augusti, 2013

0 Kommentarer

Vilken underbar dag det blev i Husum i Söndags. Härlig värme och en massa underbara människor som ville vara med och förgylla invigningen av nya utegymmet. Det blev en grym succé och jag tackar ödmjukast att jag fick vara med och utveckla lite övningar. Hoppas verkligen nu att alla husumbor går man ur huse och vågar testa samt träna hårt i gymmet.

Självklart var det även lite tävlingar och jag är man tävlingsmänniska så måste man ju hänga på även om man borde låta bli. För mitt lag i föreningskampen (skidorna) slutade vi på en fin 3:e plats av 6 st lag i hinderbanan. Bra tycker jag för ett gäng med tights hela livet! Jag tackar Lovisa, Johan och Alexander som var mina grymma medtävlanden.

Jag han även med att kuta en löptävling på 3 kilometer och där knep jag en seger och jag kan meddela att det är stort att få en vandringspokal. Första gången för mig! herregud vad jag måste träna inför nästa år…

Självklart var jag även med i husums starkaste där slutade jag delad sist och näst sist i tävlingen chins och dips. Tycker ändå att 12 st strikta chins samt 20 st djupa dips ändå är helt ok med tanke på handledsbrottet, men det fanns ju de som gjorde 50 chins och 60 dips…. Borde träna….

 

 

 

IMG_5061

Snöret är klippt och vi tittar på ballongerna och njuter.

IMG_5070

Brottarlaget var överlägsna

IMG_5086

En seger är alltid en seger….

bild-6

Sned bild men snygg

bild-7

Varför har vissa tröja och inte andra!

 

Det går inte att kommentera längre.