Energilagring på hög nivå

Energilagring på hög nivå

29 april, 2013

2 Kommentarer

JA då her det varit en ny helg och vilken sådan. Det började med en tidig fredagsmorgon och lite bilkörning upp till Hemavan/Tärnaby. Väl där blev vi lotsade i Hemavans liftsystem av Lisa och Ester. Sjukt skoj var det och grymt kul att få åka lite slalom. Jag fick även träffa lite sköna människor som jobbar dagligen med att utveckla Hemavan och Tärna by som skidanläggning och då inom längd. Otroligt vad många idéer man kan komma fram till på 30 mins snack. Skall bli spännande att se vad som händer där om 1-3 år. jag är ganska övertygad om att det kan bli ett eller ett par läger där innan det är klart.

Mycket inspiration har jag fått, speciellt från den alpina världen. Sjukt kul att få hänga med de som är absolut bäst inom sin idrott. Vill även passa på att tacka Tärnaby Heli får en magisk helg. Brutalt skoj och så härligt med människor som är så öppen och nyfikna på livet. Jag skall verkligen ta med mig denna helg och använda den på de jag tränar och coachar.

Nedan följer lite sköna bilder från helgen som varit.

IMG_3134

IMG_3152

IMG_3163

IMG_3186

IMG_3200

IMG_3205

2 Kommentarer

  1. Lisa säger:

    Hello! Fina bilder med härlig text! Vilken film du har knåpat ihop – lånar den till min FB sida! Tror att Liam måste återvända till Mosekälla för han har sina handskar kvar där;)