Bygger nya och ännu starkare broar.

Bygger nya och ännu starkare broar.

15 april, 2013

0 Kommentarer

Ja då var det klart, jag kan stolt berätta att mitt samarbete med Fysiometrics i Umeå har tagit form och jag kommer kunna lova er ett grymt samarbete där det handlar om dig som är träningsintresserad och vill utveckla din prestation skall kunna göra det tillsammans med mig på bästa sätt!

Det känns grymt att tillsammans med Michael Svensson och Fysiometrics kunna jobba sida vid sida för att kunna ta idrotten till nya nivåer. Det roliga är att jag har gått min utbildning i Umeå på idrottsmedicin och nu får jag knyta i hop säcken med att kunna komma tillbaka och få vara en liten del av en enorm anläggning. Att få vara med mina adepter i dessa lokaler där forskning bedrivs varje dag känns helrätt. Om man tränar som den bäste gör idag så kommer man aldrig att bli bäst i morgon!!! Det är min filosofi!

Du/ni kommer att märka av detta samarbete även i Örnsköldsvik och det känns riktigt spännande. Så vill du maximera prestationen tveka inte att höra av dig!

Så här underbart kan det vara att göra tester på Fysiometrics. Mikael Gard från Uddevalla fick slita hårt men resultatet var grymt bra.

IMG_2637

IMG_2644

 

Det går inte att kommentera längre.