Anmälningarna börjar trilla in.

Anmälningarna börjar trilla in.

28 juni, 2013

0 Kommentarer

Vilken underbar tid det är just nu. Bra värme ut, lagom med sol så att man orkar träna och bäst av allt man kan njuta av grillat när man vill.

Sommaren är en underbar tid att träna, vill man få en snygg bränna med BH band (från pulsklockan) så är det bara att köra bar Yber! Vad kan vara mer sexigt på en kille än just bandet runt magen. Sjukt snyggt helt enkelt. Värmen har inte varit så hög än så länge och det känns riktigt bra med tanke på att det blir en hel del långpass för mina adepter. Höga temperaturer och långa pass gör att man lätt blir uttorkad även om man dricker mycket under och efter själva passet. Kvalitén på de andra passen eller passet efteråt har lätt att bli lidande om man temperaturen är för hög.

Jag vill även passa på att slå ett slag för löplägret som kommer att vara på Ulvön den 13-15 september. Det kommer att bli sjukt roligt och det passar alla som kan göra löpliknande rörelser (som Mona brukar säga) Eftersom man blir indelad i olika grupper efter sin förmåga så kommer alla att kunna utvecklas optimalt samt få utmaningar som passar just dig som individ. Eftersom vi bara har 24 st platser så gäller det att du ej anmäler dig för sent. Först till kvarn helt enkelt :-)

IMG_4232

Att maxa 3 varv på rullskidbanan med MTB känner på! Tur att Hasse är grym på det han gör. Imponerande att se han cykla med lätthet uppför domusbacken 3 gånger. Skall bli extra kul att se honom på cykelvasan i år.

IMG_4240

Vad gör man då man är trött? Jo då fokuserar man och kör ännu hårdare. Anna är grym på att kunna spotta i näven och köra ännu mer. Trots 33 vändor upp och ner i en backe så säger hon efteråt: ”ja men så farligt var det ju inte, är du säker på att vi är klar” ja vad skall man svara på det?

Det går inte att kommentera längre.